Evenement

Evenement

Evenement plannen? Funny Kids Rides huren!

Ben je druk bezig met het organiseren van een evenement? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat er meer facetten zijn dan je aanvankelijk dacht. Zeker wanneer je een evenement regelt waarbij veel kinderen (kunnen) komen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles veilig en kindvriendelijk is. Maar daarmee ben je er nog niet. Een groot evenement, zoals een heropening van je winkel of een groot bedrijfsfeest, valt al snel in het water wanneer de aanwezige kinderen zich vervelen en hun ouders besluiten om naar huis te gaan. De oplossing: Funny Kids Rides huren!

Waarom Funny Kids Rides huren voor een evenement?

Funny Kids Rides zorgen ervoor dat kinderen zich direct op hun plek voelen, omdat er iets voor hun te doen is. En dat is nog ontzettend leuk ook! De kinderen kunnen namelijk zelf rijden op deze knuffeldieren die op accu rijden. Gladde ondervloeren zijn geen enkel probleem voor deze knuffeldieren, want daar zijn ze speciaal voor ontworpen.

Kinderen vanaf drie jaar oud kunnen in nagenoeg alle gevallen zelfstandig op de dieren rijden. Jongere kinderen kunnen samen met een ouder of begeleider een geweldig ritje maken.

Regel het vermaak voor de kinderen alvast

Wil je een succes maken van al jouw evenementen? Zorg er dan voor dat er iets te doen is voor de jongere kinderen, omdat die zich al snel vervelen tijdens evenementen waarbij vooral rekening gehouden is met volwassenen. Op FunnyKidsRide.nl vind je verschillende modellen die direct gehuurd kunnen worden, incidenteel of juist voor een langere periode bij bijvoorbeeld een meerdaags evenement of een evenement dat binnen een paar dagen herhaald wordt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, de prijzen of de uiteenlopende Funny Kids Rides die wij op voorraad hebben? Mail ons dan op info@funnykidsride.nl of bel naar 06 38 39 50 20 voor meer informatie.