Over Funny Kids Ride

Over Funny Kids Ride

Voor Evenementen organisaties

Probeert u een zakelijk gezinsvriendelijk evenement te organiseren? Of wilt u misschien iets extra speciaals om gezinnen naar uw evenement te trekken?  Funny Kids Ride geeft elk evenement een gedenkwaardig voordeel. Onze dieren zijn leuk en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor het een plezierige ervaring wordt voor het hele gezin. Ze zijn superleuk!  Wacht niet langer en contact ons vandaag nog om het evenement te plannen waar iedereen het over zal hebben!

Voor een onvergetelijk verjaardag

Geef jouw kleintje een verjaardagsfeest als geen ander, compleet feestartikelen over dieren en natuurlijk onze Funny Kids Ride knuffeldieren. Vier deze mooie dag door de kinderen op hun favoriete dieren te rijden.  Ze zullen de dag van hun leven hebben. We brengen de knuffeldieren naar je toe en halen ze weer op. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen om een of meerdere knuffeldieren te boeken.

 


VEILIGHEID & VERANTWOORDELIJKHEID
Zorg voor geruststelling bij ouders, aangezien het een veilige entertainment is voor kinderen.

Wij brengen de knuffeldieren naar u toe en halen ze weer op! Ze zijn superleuk dus bel ons vandaag nog om het evenement te plannen waar iedereen het over zal hebben!
Funny Kids Ride geeft elk evenement een gedenkwaardig voordeel. Onze dieren zijn leuk en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor het een plezierige ervaring voor het hele gezin is.

Ons succes is gebaseerd op de ontwikkeling van ons bedrijf, waarbij we altijd rekening houden met de wensen van onze klanten en consumenten, jong en oud!

Details


Modellen

sinds juli

Bel ons vandaag nog voor meer informatie

06-38395020