Kinderfeest en Bruiloft

Kinderfeest en Bruiloft

De Funny Kids Ride past altijd op een bruiloft of kinderfeest!

Ben je aan het werk met het organiseren van een bruiloft of kinderfeest? Laat ons helpen door je alvast een interessante optie te laten zien die de meeste mensen nog niet kennen: de Funny Kids Rides. Deze geweldige dieren trekken de aandacht van ieder kind en zijn direct inzetbaar om het kinderfeest van de eeuw mogelijk te maken. Of een bruiloft waarbij de kinderen de tijd van hun leven hebben, in plaats van zich stierlijk te vervelen omdat er eigenlijk veel te weinig te doen is.

Funny Kids Ride voor een kinderfeestje regelen

Een kinderfeestje is een speciaal moment. En dat speciale moment moet vooral in het teken van het kind staan. Echt vieren doe je met iets spectaculairs, zonder dat dit direct enorm veel moet kosten. Een Funny Kids Ride is de perfecte optie. Deze knuffeldieren op accu zijn bijzonder geschikt voor het maken van een geweldig ritje (ook op laminaatvloeren of andere gladde ondergrond). Vanaf ongeveer drie jaar oud kunnen de kinderen zelfstandig op de dieren rijden. Zijn er jongere kinderen bij? Zorg dan voor een begeleider.

Een Funny Kids Ride op een bruiloft

Een bruiloft moet een echt feest worden, ook voor de kinderen die aanwezig zijn. Heb jij een aantal leuke Rides voor de kinderen geregeld, dan weten wij zeker dat de kinderen ook een geweldig feest hebben omdat deze knuffeldieren ieder kind in actie krijgt. Kun je zelf geen begeleiding regelen omdat iedereen vooral de bruiloft wil vieren? Geef dat dan vooral aan, zodat wij een begeleider kunnen regelen.

Direct je Funny Kids Rides regelen

Je huurt de Funny Kids Ride voor een halve of hele dag – en je hebt direct alles geregeld voor de kinderen. Meer informatie of direct een bestelling plaatsen? Mail ons dan op info@funnykidsride.nl of bel naar 06 38 39 50 20 voor meer informatie.Onze prijzen voor kinderfeestjes en bruiloften

4 uur

  • € 85,- inclusief BTW
  • € 65 voor ieder extra knuffeldier
Reserveren

8 uur

  • € 110,- inclusief BTW
  • € 45 voor ieder extra knuffeldier
Reserveren

Bekijk onze algemene voorwaarden voor onze transport- en/of vervoerskosten.