Winkelcentrum

Winkelcentrum

Waarom een Funny Kids Ride niet mag ontbreken in een winkelcentrum

Een dagje winkelen met de kinderen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de kinderen zijn op een gegeven moment wel uitgekeken op de zoveelste kledingwinkel of specialist waar zij niets aan mogen raken. Gelukkig doen winkelcentra er steevast veel aan om het winkelen ook leuk te maken voor de kinderen, met een kinderhoekje of speeltoestellen voor de oudere kinderen. Maar heeft jouw winkelcentrum ook al een Funny Kids Ride?

Een Funny Kids Ride in jouw winkelcentrum

Een Funny Kids Ride is een knuffeldier waar jonge kinderen veel plezier aan kunnen beleven. Kinderen vanaf drie jaar kunnen zelfstandig op deze dieren rijden.  De Rides zijn van een accu voorzien en zijn speciaal gemaakt om ook op gladde ondergrond te rijden. Zijn de kinderen nog geen drie jaar? Dan kan een ouder gewoon met het kind mee. De Rides kunnen incidenteel gehuurd worden, maar het is ook mogelijk om deze direct voor een langere periode in te zetten.

Met een Funny Kids Ride wordt het winkelcentrum ineens een stuk aantrekkelijker voor ouders met jonge kinderen of voor ouders die juist rustig boodschappen willen doen, omdat de kinderen ook aan hun trekken komen. Met onze Funny Kids Rides wordt het winkelcentrum een stuk meer kindvriendelijk én gezelliger aangezien de knuffeldieren direct de aandacht trekken van zowel kinderen als volwassenen.

Wil jij jouw winkelcentrum leuk maken voor kinderen?

Op onze website vind je een aanbod en impressie van onze knuffeldieren. Wil je meer informatie over de opties die Funny Kids Ride biedt voor jouw winkelcentrum? Mail ons dan naar info@funnykidsride.nl.